100% Klanttevredenheid en %98 Terugkerende klanten

De opdrachtgevers van Helixons Engineering zijn niet alleen binnenlandse, maar ook buitenlandse bedrijven. DE technisch personeel van Helixons worden ingezet om de meest complexe projecten, zo krijgt Helixons ook de waardering van zijn klanten. Hieronder worden diverse projecten gepresenteerd, waarbij Helixons zijn bijdrage heeft geleverd als bemiddelings/ technisch adviesbureau.

Engineering van de tube sliding machine

De Tube sliding machine is een onderdeel van een assemblagelijn, waarbij zonnecollectoren met TL-buizen gerealiseerd worden. Op deze machine worden 3 buizen over elkaar heen geschoven, waarbij onderling contact vermeden moet worden, i.v.m. mogelijke beschadiging van de photovoltaïsche laag. Vervolgens worden contactklemmen en endcaps gemonteerd.

Engineering van diverse tools voor EUV systemen

Tijdens de ontwikkeling van lithografie systemen voor de semiconductor industrie, probeert men steeds vaker rekening te houden met kenmerken zoals, het kunnen assembleren, onderhoudsvriendelijheid en het kunnen uitvoeren van diverse swap acties. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van geavenceerde tooling, waarmee service acties van zeer gevoelige machine modules gerealiseerd worden.

Een van de gevoelige machine modules bevindt zich diep in de machine. Deze module dient in een korte tijdsbestek te worden geinstalleerd. De uitdaging voor de technisch personeel van Helixons Engineering was om deze complexe install actie (beperkte ruimte) m.b.v functionele service tools mogelijk te maken.

Bedrijven

Een greep uit de bedrijven en organisaties waaraan Helixons technisch personeel of diensten heeft geleverd.

DAMEN

IHC

FG3

NS

ret

v

asml

philips-bw

Cimplexity-bw

KVK

VOLKER

ERMA