Kennismaken met Helixons

Als multidisciplinair ingenieursbureau uit Rotterdam verbindt Helixons Engineering ambitieuze engineers en ingenieurs met de meest toonaangevende bedrijven over heel de wereld.

Binnen de segmenten R&D, engineering, project management en process improvements kennen wij de mensen en de wegen. Organisaties met uitdagende engineeringprojecten kiezen voor ons vanwege onze kwaliteit, onze marktkennis en onze persoonlijke aanpak. Voor hen zoeken, vinden, selecteren en detacheren wij de beste technische professionals. Organisaties en professionals kunnen vertrouwen op een samenwerking gericht op steeds betere prestaties. Wij zijn experts for experts!

Onze Techneuten

Ons uitgebreide netwerk van technisch professionals, bestaat uit echte vakmensen uit diverse segmenten. Met hart voor de zaak, passie voor techniek en veel persoonlijkheid op de vloer. Hun expertise is ongekend. Zij maken het verschil.

Technische tekenaar of een Software engineer gezocht? We connecten iedere technische HBO’er of WO’er. Met persoonlijke coaching, opleiding, trainingen leggen we de lat torenhoog. Onze techneuten hebben een breed ervaring opgedaan binnen de vakgebieden; Electrical Engineering, Mechanical Engineering, Software Engineering, Project Management en Process Improvements.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Helixons? Neem dan contact op met een van onze technisch onderlegde recruiters..