Werken bij uitdagende projecten

Bij Helixons Engineering krijg je de kans om aan de meest uitdagende projecten te werken. Ons netwerk met uiteenlopende (internationale) opdrachtgevers geeft je de mogelijkheid om je als technisch professional breed te oriënteren en te ontwikkelen.

Werken bij uitdagende projecten
Bij Helixons Engineering krijg je de kans om aan de meest uitdagende projecten te werken. Ons netwerk met uiteenlopende (internationale) opdrachtgevers geeft je de mogelijkheid om je als technisch professional breed te oriënteren en te ontwikkelen.

Detacheren als expert
Vaak hebben professionals met technisch achtergrond het behoefte tot afwisseling tussen diverse projecten. Helixons biedt de mogelijkheid voor zijn mensen om voor diverse (internationale) opdrachtgevers op projectbasis te werken, hierbij wordt de techneut vaak gedetacheerd. Na een periode van bijvoorbeeld half jaar of langer – afhankelijk van de contractvorm – bestaat er een mogelijkheid om voor een nieuwe project te starten.

Werk aan de ontwikkel van je carrière
De ontwikkeling van onze mensen maakt hen steeds waardevoller voor het bedrijfsleven. Jij als techneut moet het maximale uit jezelf kunnen halen. Middels cursussen / opleidingen kunnen we gezamenlijk werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Ben jij de juiste persoon?

Binnen drie werkdagen nadat we je sollicitatie ontvangen hebben, krijg je van ons een reactie. Je motivatie om bij ons te komen werken vinden we minstens zo belangrijk als je cv. Wie jij bent als persoon, dát willen we weten. Vandaar dat de sollicitatieprocedure bij Helixons uit twee gespreksronden bestaat.

Eerste gesprek: kennismaken
Tijdens het eerste gesprek hoor je van één van de recruiters, meer over Helixons als organisatie. Daarnaast zijn we natuurlijk heel benieuwd naar jou. Je competenties, persoonlijkheid, werk- en denkniveau… kortom: jouw toegevoegde waarde voor Helixons.
Deze informatie gebruiken we niet alleen om de beste persoon voor de functie te selecteren, maar ook voor je eigen ontwikkeling in je verdere loopbaan bij Helixons.

Tweede gesprek: arbeidsvoorwaarden
De technisch manager waar de vacature is wordt je gesprekspartner voor het tweede gesprek. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, willen we graag met je verder en bespreken we onder andere de arbeidsvoorwaarden met je.

Arbeidsvoorwaarden

Bij Helixons Engineering maken we werk van de wensen en behoeften van onze mensen. Daarbij hebben we drie belangrijke uitgangspunten:

 • Je moet kunnen groeien in waar je goed in bent en wat je wilt
 • Je kunt rekenen op een uitstekend salaris, dat minimaal marktconform is
 • Privé en werk moeten altijd in balans blijven

Aantrekkelijke secundaire en tertiaire arbeidsvoorwaarden
Naast een goed salaris bieden we onze engineers en ingenieurs aantrekkelijke secundaire en tertiaire arbeidsvoorwaarden:

 • Studiekostenvergoeding
 • 8% vakantiegeld
 • Vakantie- incl. feestdagen
 • Opbouw vakantiegeld en –dagen over overuren
 • Maximale reiskosten
 • Cursussen
 • Mogelijkheid tot inzet auto van de zaak
 • Mogelijkheid deelname collectief pensioen

Wat je precies verdient als professional bij Helixons Engineering? Afhankelijk van je contractvorm brainstormen we daar graag over. Belangrijk is dat we, vooruit blijven denken. Bel ons of stuur een mail,  als je eens (verder) wilt praten over jouw toekomstperspectief.