Wij verbinden de juiste techneuten met toonaangevende opdrachtgevers

Behoor je tot de beste techneut in jouw vakgebied? Ben je opzoek naar een nieuwe baan? Dan willen we jou graag helpen bij het vinden naar een passende project.

Helixons biedt opdrachten die inspireren en uitdagen. Wij verbinden de juiste techneuten met toonaangevende projecten. Om elkaar blijvend een stap vooruit te brengen. In ons netwerk ontmoet je professionals die net zo zijn als jij. Om kennis en ervaringen te delen. Om samen verder te komen. Pas jij in ons netwerk?

Diensten voor werkgevers

Helixons biedt een breed aanbod aan producten en diensten voor werkgevers. Daarom zijn wij de specialist in het bemiddelen van technisch personeel. Als HR-partner biedt Helixons een breed aanbod aan HR-diensten om u als werkgever optimaal te ondersteunen. Alles op maat en specifiek voor uw bedrijf. Wilt u een techneut tijdelijk voor een project aannemen? Dat kan. Wij selecteren de beste kandidaten voor de voorgestelde vacatures, zo hoeft u alleen maar met elkaar in gesprek te gaan.

Branches

Wanneer het gaat om flexibel personeel voor uw bedrijf, wilt u een partner die kennis van de branche heeft. Zo hebben de technische consultants van Helixons door hun jarenlange ervaring binnen de sectoren machinebouw, oil en gas, offshore en maritiem de nodige kennis en ervaring in huis om uw specifieke behoefte in te vullen. Wij zorgen ervoor dat u de flexmedewerkers krijgt die perfect passen bij de functie én uw organisatie.


Vakgebieden

Ons uigebreide netwerk van technisch personeel, bestaat uit echte vakmensen. Met hart voor de zaak, passie voor techniek en veel persoonlijkheid op de werkvloer. Helixons beschikt over een breed scala van technisch personeel uit diverse vakgebieden, hieronder kunt u een overzicht terugvinden van onze mensen uit de verschillende vakgebieden.

Projectmanagement

Steeds meer projecten vergen een multidisciplinaire aanpak, waarbij de expertise vanuit diverse vakgebieden geintegreerd zijn. De dienstverlening van Helixons kenmerkt zich door op maat gesneden totaaloplossingen. Dit geldt voor het bemiddelen van de vakspecialistische medewerkers, maar tevens ook door technisch projectmanagers die een project van A tot Z kunnen begeleiden. Zo kan Helixons op alle fronten de problemen bij hun opdrachtgevers op tijd signaleren en deze gezamenlijk met de opdrachtgever oplossen.

Process Improvements

Het verbeteren van interne processen lijkt vaak een lastige klus voor organisaties. Helixons heeft de nodige expertise in huis, waarbij opdrachtgevers ondersteund worden bij het verbeteren van diverse bedrijfsmatige processen. Hierbij wordt er vaak gebruik gemaakt van de tools zoals Lean Six Sigma, uiteindelijk kan dit leiden tot verhoogd efficiëntie en kostenbesparing.

Right people in Right Position

Thanks to Helixons! Currently i’m working on a cool project for 2 years and having a great budget for self-developing

I’m incredibly pleased with Helixons services. They offer quality candidates & super quick support.

The diversity of engineeing projects at Helixons are great. We as engineers could help ech other by an weekly based interaction sessions.

Helixons offers the best candidates, they know how to reach the best skilled people.